Tuesday, September 22, 2009

ΕΝΑ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ

Πάει ένας χρόνος από την τελευταία ανάρτηση. Όταν προσπάθησα να μπω για να γράψω ανακάλυψα ότι ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης. Εμπόδιο πρώτο λοιπόν ξεπεράστηκε μετά από διάφορους πιθανούς συνδυασμούς. Εμπόδιο δεύτερον, δεν ήξερα πώς ν αρχίσω να σας λέω τα νέα μου. Όταν ξεκίνησα το μπλοκ, ένιωθα ότι έγραφα για μένα, για όλα εκείνα τα άσχημα που περνούσα, για την επιθυμία ν'αποκτήσω ένα μωρό. Στην πορεία ανακάλυψα ότι από κάποια φάση και μετά δεν έγραφα για μένα, έγραφα για αυτούς που περίμεναν να διαβάσουν τα νέα της εγκυμοσύνης μου, ακόμα και για εκείνες τις διαδικτυακές φίλες με παρόμοιο πρόβλημα που μου έγραφαν στα μέηλ πόσο θάρρος έπαιρναν από τις αναρτήσεις μου. Και μετά απλά σταμάτησα να γράφω. Ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος, και ένιωθα πως δεν είχα κάτι ουσιαστικό να πω. Ένα χρόνο αποχής μετά κατάλαβα πόσο πολύ μου έλειψε το μπλόγκινκ ως μέσο επικοινωνίας. Νάμαι λοιπόν.

Τα νέα μου μπορεί και να μην τα πιστέψετε οι περισσότεροι. Δικαιούστε να το κάνετε, μιας και για μένα αυτό που συνέβη μοιάζει με παραμύθι. Αν θυμάστε μετά από πολλούς καημούς και βάσανα έγινα μάνα ενός αγοριού τον Ιανουάριο του 2008. Ακριβώς ενάμιση χρόνο μετά, στις 21.7.09 κράτησα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου, το οποίο ήρθε στον κόσμο για να συμπληρώσει μια οικογενειακή ευτυχία που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ.

Ήταν λοιπόν 9 μηνών ακριβώς ο πρίγκηπας μου όταν είχα μια βδομάδα καθυστέρηση. Πού να πάει το μυαλό μου σε νέα εγκυμοσύνη, ούτε για αστείο δεν θα το φανταζόμουν. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι οι ορμόνες μου τάχαν παίξει και ουφ δεν βαριέσαι, πάλι στον γυναικολόγο θα τρέχω. Το άφησα έτσι, και στις 15 μέρες καθυστέρησης, όταν το ξαναθυμήθηκα λέω δεν κάνω το τέστ μήπως και..........Οι δυο αχνές γραμμούλες που έβγαλε πάλι δεν με έπεισαν, κοιτάω το κουτάκι ληγμένο. Α οκ αυτό είναι έληξε και λέει βλακείες, σκεφτήκαμε με τον πάπη. Καλού κακού κάνω και μια χοριακή την οποία όταν άκουσε ο γιατρός με βρήκε πολύ ΕΓΚΥΟ. Εννιά μήνες μετά γεννήθηκε η πριγκίπισσα της ζωής μας.

Έχω τόσα πολλά να γράψω, για συναισθήματα, εμπειρίες και τόσα άλλα, αλλά το αφήνω εδώ για απόψε. Το καθήκον με καλεί. Στο επανιδείν.....

18 comments:

Anti-Christos said...

:)))))

Απίστευτη!!!

Να σας ζήσει!! Και χαίρομαι που επέστρεψες!

Gourounella said...

Μπράβοοο!! Τι ωραία! Είσαι διπλή μανούλα τώρα!
Άντε να ρθει και το τρίτο τώρα τόσο ξαφνικά και απρόσμενα όσο το δεύτερο!
Μας έλειψες!

APOTINEDRA said...

@anti-christos
:)))
Kai go xairomai....para poli! Tha ta leme!

@gourounella
Kai mena mou leipsate paidia! Efxaristo gia tin efxi...antapodido kiolas...ksereis esi!

Giorgia_is_coming_to_town said...

Καλώς μας όρισες και πάλι!!! Εμπαινα συχνά, αλλά σκεφτόμουν ότι είσαι πολύ απασχολημένη με τον μικρό σου πρίγκηπα, που να φανταστώ ότι ήλθε και η πριγκήπισσα! Να συνεχιστεί το παραμύθι για χρόνια, μόνο αυτό θα σου ευχηθώ, από καρδιάς!

xouzouris said...

wowwww
xerome poli gia sena :)
ante ke se pethimisame

An-Lu said...

No news good news και αυτά είναι τα ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΑ νέα!!!
Πολλές αγκαλιές και στους 4 σας!

APOTINEDRA said...

@Giorgia
Exoume ginei ena priggipospito afto einai alithia! Elpizo oti tha sinexistei gia panta:)

@xouzouris
Wow..afto akrivos leo kai go!

@an-lu
Agkalies antapodidontai!

ρίτσα said...

είναι όμορφο να ακούς από αθρώπους για τα καλά που συνέβησαν στη ζωή τους

δεν με ξέρεις αλλά είχα διαβάσει το μπλογκ σου και έτσι εγώ νομίζω πως σε ξέρω

welcome back

Starry Night said...

welcome back!! kai malista me ta kalitera nea EVER :D na sou zisoun ta paidakia!!

κι αγνάντευε... said...

Εδρούλα καλωσόρισες! Καταπληκτικά τα νέα σου! Το είχα διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί, αλλά μας το επιβεβαιώνεις κι εσύ! Είσαι ευλογημένη! :)

Ωραία Ελένη said...

Τα καλά σου νέα με γεμίζουν δύναμη... Ειδικά επειδή διανύω εκείνη την φρικτή περίοδο αναμονής αυτές τις μέρες... Ξέρεις τι εννοώ... Αλήθεια... Είναι μία δύσκολη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπο, η φάση της υπογονιμότητας, αλλά ειδικότερα για μία γυναίκα... Ίσως επιδή το σώμα μας γίνεται κέντρο διερχομένων ορμονών... Καλώς ήρθες πίσως και ελπίζω να ακούμε πάντα χαρές από σένα! Σου αξίζει όσο στον καθένα... ίσως και λίγο παραπάνω...

Γεωργία said...

Να σου ζήσουν και τα δύο και τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια!!

"Ωραία Ελένη" με το καλό και στα δικά σου και σε όλες τις γυναίκες που το περνούν αυτό. [Την συγγνώμη μου στην "οικοδέσποινα" που απαντώ μέσα από το μπλογκ αυτό, αλλά νομίζω πως δε θα παρεξηγηθείς :-) ]

Πολλές ευχές
Γεωργία από Αθήνα

drakouna said...

Συγχαρητήρια και να σου ζήσει!!!

Να υποθέσουμε ότι επιστρέφεις στο blogging?

nixtolouloudo said...

Welcome back και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

APOTINEDRA said...

@Ritsa
den se ksero, kairos na se matho. kalos se vrika!

@asteraki
Efxaristo, tha ta leme tora!

@ki agnanteve
pisteva oti simvainei mono sta paramithia...telika den einai oneiro!

@eleni
Elpizo sintoma na akousoume ta kalitera nea apo sena...na elpizeis!

@georgia
Kanena apolitos provlima:) efxaristo poli!!

@ drakouna
Geia sou simpasxousa! Elpizo kai efxomai na ta katafero na epaneltho. tha prospathiso pantos!

@Niktolouloudo
Nasai kala louloudaki!

rocknsane said...

wow!! na sou zhsoun k ta 2! xarhka para polu me ta nea sou!:D

Anonymous said...

SE DIABAZA POLY SYXNA PALIA GIATI PERNOUSA TA IDIA LOUKIA K META NOMIZA PWS XATHIKES LOGW TOU MWROU.POU NA FANTASTW!SYNXARHTHRIA K NA TOYS XAIRESAI.MONO YGEIA SAS EYXOMAI GIATI OLA TA ALLA TA KATHIMERINA EINAI ASHMANTA.MOU EDWSE POLY THAROS AYTO EGW EIMAI PALI ENGUOS(5H FORA) META APO 3 XRONIA PROSPATHEIAS K EYXOMAI WS TOY XRONOU NA EXW ENA MWRO KAI NA ZW TO IDIO LOUKI PERNAS!YPARXEI TPT ME PERISOTERO NOHMA S AYTH TH ZWH?
XXX

Anonymous said...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα που ξαναεπέστρεψες στο μπλογκ σου!!!

Συνέχισε να γράφεις και να μας δίνεις κουράγιο! xx

Anny