Wednesday, October 21, 2009

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ

Αληθινό περιστατικό 1

Στην τάξη πέρσι, να ρωτώ τα μικρά ένα σωρό πράγματα, να προσπαθώ να ελέγξω την κατανόηση τους για αυτά που έχουν διαβάσει. Απορία εγώ, χέρια πάνω αυτά. Αυτό συνεχίστηκε για κανένα τέταρτο μέχρι που ένα αγοράκι σηκώνει το χέρι απελπισμένο και μου λέει:
Παναγία μου ρε κυρία εν ιξέρεις τίποτε α....ούλλον ρωτάς!!!!!!!!

Αληθινό περιστατικό 2

Η μικρή μου ανιψιά πήρε δώρο ένα κινητό τηλέφωνο. Το γιατί μην το ρωτάτε, είναι από άλλο παραμύθι....Τοχε καημό λοιπόν να την πάρω τηλέφωνο για να μου απαντήσει. Λέω εγώ, ‘αγάπη δεν ξέρω τον αριθμό σου, κάνε μου αναπάντητη να σε πάρω πίσω.’ Κτυπά λοιπόν το κινητό μου, και δεν το απαντώ αφού θα πάρω πίσω. Συνεχίζει όμως να παίζει επίμονα οπόταν λέω κάποιος άλλος θάναι. Αλόου εγώ, κανείς δεν απαντά. Ξανά αλόου καμία ανταπόκριση. Το κλείνω λοιπόν. Ξανακτυπά. Στην άλλη άκρη της γραμμής θυμωμένη η ανιψιά μου. Εσύ δεν ήσουν πριν; Την ρωτω. Ναι μου απαντά. Και γιατί δεν μίλησες; Γιατί έκανα ΤΗΝ αναπάντητη όπως μου είπες!! (το αναπάντητη ως ουσιαστικό, που να ξέρω ότι το μωρό δεν γνώριζε την σημασία της λέξης)

Αληθινό περιστατικό 3
Ξυπνώ το πρωί, δίνω γάλα μάνα στην μικρή, γάλα γελάδα στον μεγάλο και πάμε για καθιερωμένο ξεσκάτισμα. Ανοίγω το συρτάρι, και ωωωω δυστυχία. Δεν είχα πάρει είδηση ότι τα πανάκια της μπεμπούλας είχαν τελειώσει! Προσπαθούσα να βρω λύση, κτυπούσε και το κουδούνι.........της βάζω λοιπόν ένα πανάκι του μπέμπη, σχεδόν χώθηκε μέσα ως το κεφάλι και πάω να ανοίξω. Η άγνωστη κυρία στην πόρτα που προφανώς είχε σκοτώσει τον Μέρφι με δίκαννο λίγα λεπτά προηγουμένως, κρατούσε στο χέρι ένα τεράστιο κουτί πάμπερς. Την κοίταζα σαν χάννος να μου το δίνει λέγοντας μου: η πάμπερς σας κάνει δώρο ένα κουτί πανάκια και ένα κουτί μωρομάντηλα για να καλωσορίσει το μωράκι σας στο σπίτι!!! Καλά και γω η έρμη πανιά βρήκα να ζητήσω πρωί πρωί;;; εκείνο το δάνειο του σπιτιού που εκκρεμεί το έχω ποτέ αναφέρει;;

5 comments:

Giorgia_is_coming_to_town said...

απίθανα περιστατικά όλαααα! Αλλά το πιο πετυχημένο η ανηψιά!

An-Lu said...

Wow! Αυτό με τις πάνες ΔΕΝ παίζεται!!!!
Αγόρασες λαχείο εκείνη την ημέρα;!

ρίτσα said...

ναι! και γω με τοτελευταίο έμεινα

Leni said...

Ακόμα μια στη λίστα για το τελευταίο. Απίστευτο α.

"Η άγνωστη κυρία στην πόρτα που προφανώς είχε σκοτώσει τον Μέρφι με δίκαννο λίγα λεπτά προηγουμένως"..

ΑΞΙΑ, ΑΞΙΑ!!

giota persis said...

Δηλαδη τωρα εισαι μαμα εις διπλουν?
Πολυ χαιρομαι....Καιρο ειχα να περασω αλλα με κερασες με ευχαριστες ειδησεις Την καλησπερα μου