Sunday, May 16, 2010

ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ!

Παλε εφαα τη ζωή μου να θυμηθώ τους κωδικούς για να κάμω ανάρτηση. Μανία που την έχω τζιαι γω να βάλλω ποικιλία κωδικών....(Note to self): θα τους αλλάξω όλους να βάλω κάτι που θα το θυμάμαι....Και τελίκά μπήκα, και δεν ξέρω τι να γράψω. Νομίζω ότι από τον καιρό που σταμάτησα να μπαίνω έχουν αλλάξει πολλά στην θεματολογία των μπλοκς! Μας έχει κτυπήσει η κρίση και σε αυτό τον τομέα νομίζω! Επίσης πολλά από τα μπλοκς κάνουν πολιτική ανάλυση, καλά κάνουν οι άνθρωποι και ασχολούνται, αλλά εγώ βαριέμαι αφόρητα την πολιτική. Εχω επίσης βαρεθεί και την ανάλυση των πορνοταινιών της τζούλιας, απέξω τα έχουμε μάθει πια....Μπήκα σε κάποια παλιά, αγαπημένα μπλοκς σήμερα, κάποια από αυτά δεν έχουν γράψει για αιώνες, όπως και γω, άλλα έχουν κλείσει. Το θετικό είναι ότι διάβασα μερικά καινούρια πολύ αξιόλογα, να θυμηθώ να τα προσθέσω στη λίστα μου! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο ξένη στην μπλοκόσφαιρα τελευταίως, παλιά γράφαμε τρεις και ο κούκος, η πολυφωνία όμως είναι ωραία, θα το συνηθίσω, που θα μου πάει.....Θέλω πολύ να γράφω πιο συχνά, δεν τα καταφέρνω όμως. Σ αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι πιο busy από ποτέ...το απολαμβάνω πολυ αλλά κουράζομαι αφάνταστα! Φαντάζομαι στην ίδια φάση με μένα βρίσκονται όλες οι μανούλες με δύο μικρά μωράκια.

Ψιψινελ μου τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός:)
Χρίστο μου χαίρομαι πολύ που επέστρεψες πισω σιδερένιος!

Ψήνω κεηκ σοκολάτα και το περιμένω να τελειώσει τώρα, έχω τα μωράκια μου στο χαλί και παίζουμε και γράφω και αυτό το ποστ στα πετακτά. Νομίζω ότι τελικά δεν ξέρω τι να γράψω, γι αυτό το ποστ αυτό είναι ότι μου φεξε!

Σας πεθύμησα πολύ, φιλάκια.

9 comments:

Lexi_penitas said...

Βρε δασκάλα μαύρα μάτια κάνουμε κάθε φορά για να σε δούμε... εεε να σε διαβάσουμε. Ήρθες για να μείνεις ή θα εξαφανιστείς πάλι;

Giorgia_is_coming_to_town said...

Και εμείς σε πεθυμήσαμε!!! Φιλιά στα μωρά σου!

An-Lu said...

Χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα σου, έστω και στα πεταχτά! Να μου φιλήσεις τα ζουζούνια σου!

Psipsinel said...

ontos poli mikros :)

giota persis said...

σε σκεφτομουν καθως περιδιαβαινα τα στενα της Λευκωσιας Υπεροχη η Κυπρος την λατρεψα καταφερα να ερθω εχει μια εβδομαδα που επεστρεψα πισω ακομα ομως εχω τα σημαδια του ηλιου που καιει και τις εικινες απο την Παφο το Τροοδος και τοσα αλλα μερη
Φιλια πολλα πολλα

Anti-Christos said...

αν είναι να μας βγάλεις την ψυχή και να ξαναγράψεις σε 10 χρόνια πάλι, να λείπει! :)

mako said...

wb :) πολύ χαίρομαι :)

Μαρίνα said...

Δεν έγραψα κανά σχόλιο στο blog σου αλλά το ίδιο με σένα έπαθα και εγώ λίγους μήνες πριν. Όσοι το έχουν να γράφουν έστω και νστα πεταχτά δεν σταματούν εύκολα ούτε αξίζει να σταματήσουν! Φιλάκια στα παιδάκια!

Anonymous said...

Παιδιά ένα νέο blog για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό :)

http://greendunk.blogspot.com/