Sunday, February 25, 2007

ΡΟΧΑΛΗΤΟ

Πάλι ξενύκτησα ψες. Για άλλη μια μέρα έχω κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Και όχι, δεν βγήκα, ούτε είχα αυπνίες. Μια χαρά νύσταζα....Απλώς να, τώρα τελευταία το ροχαλητό του Πάπη έχει γίνει ανυπόφορο. .......

Συνήθως προτιμώ να πηγαίνω για ύπνο πριν από αυτόν γιατί κοιμάμαι βαριά και δεν καταλαμβαίνω Θεό. Έλα όμως που ο Πάπης νυστάζει πιο εύκολα! Και κοιμάται στον καναπέ. Και αρχίζει να ροχαλίζει. Και τον κουνάω από την θέση του να αλλάξει πλευρό γιατί κάτι βλέπω στην τηλεόραση και δεν μπορώ να ακούσω. Σταματά για κανένα λεπτό, και......μετά ξανά προς την δόξα τραβά!

Μετά από καμιά ώρα και αφού έχω ήδη εξαντλήσει αρκετά από τα όρια μου, τον παίρνω με το ζόρι στο κρεβάτι. Μέγα λάθος τη στιγμή που νυστάζω και αυτός ήδη κοιμάται. Μόλις το κεφάλι αγγίζει το μαξιλάρι ακούγεται ένα χρ.............χρ.............χρρρρρρρρρρ..........και αυτό είναι. Το γλέντι αρχίζει.

Και τι δεν έχω δοκιμάσει. Βαμβάκι στ'αυτιά τίποτα. Μην το δοκιμάσετε, ο ήχος είναι διαπεραστικός. Ακουστικά του mp3. Τρομερά άβολα, σαν το μπιζέλι που είχε η πριγκήπισσα στο στρώμα. Κεφάλι κάτω από το μαξιλάρι. Κάτι γίνεται, αλλά χρειάζεσαι ειδικές ασκήσεις αναπνοής για να αντέξεις.

Έχουμε δει και ένα γιατρό για το θέμα, στραβό διάφραγμα ήταν το πόρισμα, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσε μετά το γάμο......Την περίοδο της συγκατοίκησης εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν θυμάμαι να υπήρχε. Εκτός και αν τότε το κρατούσε κρυφό μπας και δεν το καταλάβω και με τυλίξει, γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα να ξέρεις ότι για τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορείς εύκολα να κλείσεις μάτι αν αποκοιμηθεί πρώτος.
Λέτε να έγινε τέτοια σκευωρία εις βάρος μου;

28 comments:

Julia_Dream said...

Xixixi! Το ίδιο πρόβλημα έχει η μαμά μου και μια φίλη μου. Η λύση είναι μόνο εκείνη που περιγράφεις: να κοιμάσαι πρώτη. Πάντως, το αγόρι της φίλης μου της λέει: Αγάπη μου, μη στεναχωριέσαι, την έχω βρει τη λύση εγώ. Θα σε εξαντλώ και θα κοιμάσαι ως πουλάκι!!! ;-))))

Η μαμά πάλι το συνήθισε μετά απο τόσα χρονια! :-D

APOTINEDRA said...

@julia_dream
Λες νάναι θέμα συνήθειας; και αν είναι πότε θα συμβεί; θα πάρει πολύ; Για ρώτα τη μαμά σου. Όσο για τη λύση της φίλης, τη δοκιμάσαμε κ μεις, αλλά το πουλάκι που κοιμάται πρώτο δεν είμαι γω!

Anonymous said...

Μπα... Εγώ από τον καιρό της συγκατοίκησης το είχα το πρόβλημα. Αλλά τι να έκανα; Να διέψευδα ολόκληρο Όμηρο...;

APOTINEDRA said...

@anonymous

Εσύ είσαι ήρωας......ή ηρωίδα anyway!

evlampia said...

του συνεστησε ο γιατρος να διορθωσει το στραβο διαφραγμα? δεν ειναι παντα απαραιτητο, αλλα αν ειναι να κοιμασαι και συ καλα τη νυχτα,δεν παει στα κομματια?
καποια λυση θα βρεθει παντως, ε? το πολυ πολυ να τον ποτιζεις το βραδυ ενα νεσκαφε να μη μπορει να κοιμηθει και να κοιμασαι πρωτη :P :P

Lithium said...

Καιμένη μουυυ τι περνάς και συ....εγω πιστεύω πως είναι σκευωρία...δεν ροχάληζε τότε ουτως ωστε να σε τυλίξει στα δίκτυα του...χεχε!

Θα σου συνιστούσα κανένα υπνωτικό η κάτι τέτοιο?μπορεί να λέω και βλακείες αλλα είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ τέτοια ώρα

φιλιά και υπομονή...θα συνιθίσεις που θα πάει?ευχομαι να βρεθεί μια λύση...ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι

Psipsinel said...

antimetopizo to idio provlima giafto ke kano ta panta na kimame proti...eftihos gia mena exo xenihti sizigo :)

Φωτούλα Τζιώντζου said...

Αυτό είναι ένα απο τα ανεξήγητα της αντρικής φύσης. Δηλαδή πως μπορούν ένα σωρό κουσουράκια αυτού του τύπου να τα εμφανίζουν μετά την αποχώρηση εκ του ταμείου, του γάμου εννοώ. Χειρούργησε του το διάφραγμα για το δικό σου καλό και γρήγορα.
Καλή σου μέρα

Anonymous said...

χαχαχα Και το πιο ωραιο ειναι οταν λεει Εγω!ροχαλιζω? Ποτε!
Γιωτα

Julia_Dream said...

Η πλάκα είναιη εξής, ότι παλιά το διόρθωσε ο πατερας μου το διάφραγμα! Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι όταν είχαν έρθει σπίτι μου μια φορά ροχάλιζαν χορωδιακά!!! Μη σου πω η μαμα πιο πολύ! Κοιτα μη σε κολλήσει! :-))))) Κ μετά ο Πάπης μας γράφει: Η Εδρίτσα μου ξαφνικά άρχισε να ροχαλίζει, τι να κανω???? Χιχιχιχι!

YO!Reeka's said...

νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδικό μανταλάκι για τη μύτη!

Φοινιξ said...

Kαλησπέρα.

Πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Εγώ πάντως δεν με άκουσα ποτέ να ροχαλίζω!

sexandthenotsuchabigcity said...

Χάχα κάποτε η μάμα μου βαρέθηκε να κάνει παράπονα στον παπά μου και αυτός να την λεει υπερβολική και τον μαγνητοφώνησε. Ο παπάς μου της είπε «καλά ενόμισες ότι είμαι παλαβός? Τούτη εν η τσιακκιλομηχανή που απέναντι, εν είμαι εγώ». Κατά τα άλλα ήταν υπερβολική. Καλή τύχη!

Η μάμα μου βέβαια του εφάρμοσε νέα τεχνική. Γνωρίζοντας ότι ο daddyx σιχαίνεται να την αποχωρίζεται από δίπλα του, άμα είναι σε φάσεις μεγάλης κρίσης πάει και κοιμάται στο δικό μου δωμάτιο. Αναγκαστικά για να το αποφύγει αυτό ο παπάς μου ποσκολιέται ώσπου να την πάρει ο ύπνος εκείνη πρώτη.

APOTINEDRA said...

@melina
Αυτό ήταν το πρώτο που μας συνέστησε ο γιατρός. Ο πάπης μου όμως νομίζει ότι ο γιατρός ήταν βαλτός......από μένα.

@lithium
όσον αφορά τον ύπνο, ο οργανισμός μου παράγει έξτρα δόσεις υπνωτικού από μόνος του. Αν πάρω επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να μην ξαναξυπνήσω...:)

@ψιψινέλ
εμείς οι δυό έχουμε πολλά κοινά. Ομοιοπαθείς!

APOTINEDRA said...

@νερίνα
Μετά την αποχώρηση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται...έτσι δεν λένε;

@Γιώτα
Ευτυχώς ο δικός μου είναι τέρας ειλικρίνειας. Αναγνωρίζει τα πάθη του!

@julia_dream
Κ μετά ο Πάπης μας γράφει: Η Εδρίτσα μου ξαφνικά άρχισε να ροχαλίζει, τι να κανω???? Χιχιχιχι!

Xexexe....όταν διαβάσει το συγκεκριμένο σχόλιο ο Πάπης, θ'αρχίσει να διερωτάται κατά πόσον η Εδρίτσα ροχαλίζει και αυτή! Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν και γώ είμαι εντελώς αθώα..

nassos said...

Εγώ τι να πω τώρα που είμαι Στρατό, μέσα σε ένα θάλαμο με 19 άτομα και οι 5 στανταρ ροχαλίζουν σαν λοκομοτίβες;;;

Ωτοασπίδες δοκίμασες;; Μειώνουν τον ήχο μέχρι και κατά 28 decibels.

APOTINEDRA said...

@yo!reeka's
Μην τον πνίξουμε κιόλας τον καημένο. Κρίμα είναι!

@Φοίνιξ
Για ρώτα και τους άλλους Φοίνικα μου!

@Μικαέλλα
Η ορισμός της τσιακκιλομηχανής είναι ότι πιο χαρακτηριστικό θα μπορούσα να σκεφτώ για την περίπτωση του πάπη μου!
Ξέρω επίσης καλά αυτές τις φάσεις 'μεγάλης κρίσης'!

APOTINEDRA said...

@νάσος
Εσένα νομίζω ομόφωνα, το μπλοκ θα σου δώσει τον τίτλο του μίστερ αντοχή! Υπομονή και ξεκίνα το ανάποδο μέτρημα μέχρι την απόλυση!

Fraoula said...

Pantws egw pistevw oti einai skwvwria! Sou leei, as kanw to psofio korio wspou na me stefanw8ei kai na me apokatasthsei kai meta pianw ergolavia!

Starry Night said...

Να φτιάξουμε ένα σύνδεσμο βρε κορίτσια, και εγώ τα ίδια έχω με το ροχαλητό του Αγάπου μου. Άσε που ο Αγάπος δεν ξυπνάει με τί-πο-τα. "Μα εγώ; Ροχαλίζω εγώ;" (...)

APOTINEDRA said...

@fraoula
Τελικά το πήρα κ γω απόφαση ότι έχω πέσει θύμα πλεκτάνης. Είδες τον πάπη; Ψόφιος κοριός...χεχεχε

@starry night
"Σύνδεσμος ροχαλόπληκτων γυναικών"
Δεχόμαστε μέλη....

Anonymous said...

gia tin starry night:

i proanaferomeni kiria akouete opos tin tshiakkilomixani ama roxalizei. elalousa tis to tziai en me epistefken ospou tziai mia mera enosamen tis dinameis mas me tin arfi tis tziai ixografisamen tin. i idia arnite kathe anamiksi me to peristatiko kai ipostirizei pos ta apodiktika stoixia itan xalkevmena gia na spilosoume to onoma tis tzai na tin fame epeidi ipostirikse to oxi sto sxedio annan.

o agapos tis

APOTINEDRA said...

@ανώνυμο
Ως μέλος της ένωσης 'ροχαλόπληκτων γυναικών' ακούω προσεκτικά τα όσα έχετε καταθέσει άνκαι δεν μπορώ να συμμεριστώ απόλυτα τις απόψεις σας γιατί θίγουν ένα από τα ιδρυθέντα μέλη του συλλόγου μας......

Αγαπητή starry night, πρέπει να κάνουμε μια καλή κουβέντα εμπιστευτικά οι δυό μας γιατί δεν μας τα λέτε καλα:))

Starry Night said...

Ψέματα! Όλα ψέματα! Ο αγαπητός Αγάπος προσπαθεί να παραπλανήσει τους ενόρκους με βρώμικα κόλπα ενώ στην πραγματικότητα ο μοναδικός ένοχος είναι ο ίδιος!

An-Lu said...

Οι κανονικές ωτοασπίδες (από σιλικόνη ή κερί) κάνουν καλή δουλειά και δεν υποφέρεις!

APOTINEDRA said...

@an-lu
Welcome
Μετά που διάβασε τα κομμεντς και τις προτεινόμενες λύσεις άρχισε να βγάζει και γλώσσα: 'Κοίτα λύσεις που υπάρχουν και συ παραπονιέσαι!"

Psychia said...

Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω με τον Αγάπη, ευτυχώς όμως, όχι καθημερινά. Όλα μπορείς να τα δοκιμάσεις, το πιο αποτελεσματικό απ'όλα είναι οι ωτοασπίδες (αν δεν σε ενοχλούν στην αναπνοή), ή τα υπνωτικά χάπια (δεν ακούς, δεν πα να πέφτουν βόμβες).

Η λύση όμως παραμένει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Τα στραβά διαφράγματα οφείλουν να ισιώνονται! Έτσι, θα αναπνέει κι εκείνος καλύτερα, θα αποφύγεις κι εσύ τους αιώνιους μαύρους κύκλους.

APOTINEDRA said...

@Ψυχία
Ομοιοπαθούσα και συ λοιπόν. Μπορεί να γίνεις άνετα μέλος του συνδέσμου που ιδρύσαμε με την Starry Night πιο πάνω!